تحصیل درهندوستان

ثبت وقایع زندگی روزمره ام درهندوستان

تحصیل درهندوستان

ثبت وقایع زندگی روزمره ام درهندوستان

آموزش غذای هندی

 سلام قصد نداشتم حالا حالا اپ کنم یعنی دل و دماغشو نداشتم...  

طرز تهیه چند نوع غذای هندی روبراتون میگم

 

خورشت مهاراجه

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)

پودر نارگیل=2 تا 3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی درشت=4 تا 5 عدد

آرد نخودچی=3 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری

نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری

سیر تازه=یک بوته

تخم گشنیز کوبیده نرم=2 قاشق سوپخوری

زردچوبه=یک قاشق مرباخوری

فلفل درسته دلمه ای=2 تا 3 عدد(بهتر است قرمز باشد)

فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری

دارچین=1 قاشق مرباخوری

زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری

مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری

میخک=4 تا 5 عدد

نمک=به اندازه کافی

آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)

طرز تهیه:

مرغ را تمیز کرده می شوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه می کنیم می گذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج می نماییم.

فلفل دلمه ای را خرد می کنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ می ریزیم.

آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش می ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه می کنیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنها را می کنیم و گوجه فرنگی ها را رنده کرده داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن می ریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر می گردد.

 

پاکورا 

مواد لازم:

آرد سفید=4/1 لیوان

آرد نخود=4/3 لیوان

پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد

گشنیز ریز شده=4/1 لیوان

شوید ریز شده=4/1 لیوان

تره فرنگی ریز شده=کمی

بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری

زردچوبه=1 قاشق چایخوری

نمک=به مقدار لازم

آب=3/1 لیوان

روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.

2. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

3. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

4. از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

5. پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

 

میگو با ادویه

مواد لازم :

میگوی درشت 1 کیلوگرم

فلفل قرمز تند 2/1 قاشق چایخوری

فلفل سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

زیره کوبیده نرم 1 قاشق غذاخوری

سیر پوست کنده کوبیده 1 قاشق غذاخوری

گشنیز ریز خرد شده 1 قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش 3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

آب 1 استکان

طرز تهیه :

فلس میگو ها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن،کمی سرخ می کنیم،به حدی که فقط صورتی شود.1 تا 2 دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است.تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و 2/1 لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته،هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادویه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود،سفت تر می شود.بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم.گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم

 

اسنک هندی

۲سیر خرد شده

پودر فلفل  عدد سیب زمینی بزرگ پخته شده و له شده

۷ یا ۸ عدد نان اسلایسی ( نان مخصوص ساندویچ ساز )

مقداری برگ گشنیز خرد شده

مقداری فلفل قرمز به مقدار لازم

۱/۴ قاشق چایخوری گرم ماسالا

نمک به میزان لازم

روغن فراوان برای سرخ کردن

طرز تهیه:

سیب زمینی پخته شده و له شده را با گشنیز و فلفل سبز و پودر فلفل قرمز و نمک و گرم ماسالا خوب مخلوط می کنیم . روغن رو در یک ماهیتابه دیوار بلند می ریزیم . تا خوب داغ بشه. در یک کاسه مقداری آب می ریزیم و نان اسلایسی را فقط برای چند ثانیه خیس می کنیم و با فشار دو کفه دست آب اضافیشو می گیریم.مقداری از مواد سیب زمینی رو وسط نان می گذاریم و نان رو رول می کنیم و کناره هاشو خوب فشار می دیم تا پرس بشه و در روغن سرخش می کنیم و همراه با سس گوجه تند میل می کنیم.اگر نان کناره های برشته شده قهوه ای رنگ داشت قبل از خیساندن با چاقو کناره های قهوه ای رو جدا می کنیم

 

چیکن بریانی هندی

طرز تهیه برای ۱۰ الی ۱۲ نفر

پیاز ..................................... ۴ عدد

نمک ................................... به میزان لازم

روغن مایع ............................ ۱ پیمانه

کره آب شده .......................... ۱ پیمانه

ماست ................................. ۲/۱-۱ پیمانه

برگ گشنیز ........................... ۱ پیمانه

برگ نعناع ............................. ۱ پیمانه

فلفل سبز ............................. ۶ عدد

زنجبیل رنده شده ................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

سیر رنده شده ...................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

ادویه گرم ماسالا .................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

پودر فلفل ............................. ۱ قاشق سوپخوری

زردچوبه ............................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

زعفران ................................ نصف قاشق چایخوری

برنج باسماتی ...................... ۱ کیلوگرم

گوشت بره بدون استخوان ....... ۱ کیلوگرم ( ترجیحا گوشت شانه )

لیمو ................................... ۲ عدد

آرد ..................................... ۳ پیمانه

آب ..................................... ۱ پیمانهابتدا پیازها را ریز خورد میکنیم. در یک کاسه پیازها را با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم کنار.سپس روغن مایع را در یک ماهیتابه گرم میکنیم و پیازها را در حدی که رنگ آن طلایی بشه سرخ میکنیم.در مدتی که پیازها سرخ میشن ، در کاسه ای جدا آرد و آب را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی تشکیل بشه و روی خمیر را با یک دستمال می پوشونیم و می گذاریم کنار.در یک کاسه بزرگ شیشه ای یا سرامیکی ماست ، برگهای گشنیز ریز خورد شده ، برگهای نعناع ریز خورد شده ، فلفل سبز ریز خورد شده ، سیر ، زنجبیل ، گرم ماسالا ، پودر فلفل ، زرد چوبه ، نمک ، پیازهای سرخ شده ، آب دو عدد لیمو ، زعفران که در آب داغ دم کردیم و قطعات گوشت که در اندازه های ۱ الی ۲ سانتیمتری خورد شدن را باهم مخلوط می کنیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت مواد را در یخچل قرار می دیم. سپس برای برنج ابتدا برنج را می شوریم و به مدت ۲۰ دقیقه با آب سرد خیس می کنیم. بعد در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش می آریم و برنج را به آب جوش اضافه میکنیم و مقداری هم نمک می زنیم . به مدت ۷ دقیقه برنج را روی حرارت زیاد می جوشونیم ، سپس برنج را آبکشی میکنیم.فر رو از قبل با دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. در ماهیتابه در داری که بشه در فر گذاشت گوشت را به همراه سس که گوشت را در آن ترد کردیم به شکل مخروطی در ماهیتابه پهن می کنیم و برنج آبکش شده را روی گوشت پخش می کنیم .کره را گرم کرده و روی برنج می ریزیم. در ماهیتابه را کیپ می کنیم و با خمیری که آماده کردیم خوب اطراف در قابلمه را با نواری از خمیر کیپ می کنیم .وقتی فر خوب گرم شد به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد غذا را در فر می پزیم. وقتی ماهیتابه را از فر خارج کردیم به مدت ۱۵ دقیقه دست به ماهیتابه نمی زنیم و بعد از ۱۵ دقیقه خمیر را از در ماهیتابه جدا می کنیم. سپس غذا را در دیس می کشیم و همراه با خیار ماست میل می کنیم.

نظرات 1 + ارسال نظر
eli شنبه 16 مرداد‌ماه سال 1389 ساعت 09:23 ق.ظ

merci asallllllll
hatman yeki az in qaza haro doros mikonam halesho mibarim:Dche qazaye hendiiii bokhorim maaaaaa
ay topol beshim :D

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد